Trainingen voor Bedrijven

dé ideale teambuilding voor jouw personeel

..de ideale teambuilding voor jouw personeel

Voor werknemers en managers die willen trainen
voor een betere gezondheid en daardoor een gezonder bedrijf.

..voor bedrijven: team training, team building of bedrijfsuitje

Onze mountainbike trainingen zijn uitermate geschikt voor een bedrijf- of team uitje. Een mix van beweging in de geweldige natuur, interactie met elkaar en eigen grenzen verkennen. Optioneel is er de combinatie mogelijk met een lunch of een borrel na afloop. Perfect team activiteit.

Egmond is bij uitstek een ideale uitvalsbasis voor team activiteiten. We kunnen een overnachting organiseren, we werken met verschillende hotels in Egmond.

De mountainbike clinic/training is voor alle niveaus geschikt en wordt begeleid door een officieel gediplomeerd mountainbike instructeur, Bert Houtenbos. We kunnen de mountainbiketocht helemaal naar wens invullen. Fietsen en helm zijn inbegrepen. We gebruiken Giant 29” een perfecte mountainbike voor de omgeving Egmond, Castricum, Bergen en Schoorl.

Vooraf krijgt u een duidelijke uitleg van de fiets en wat basis technieken van het mountainbiken. We rijden over bospaden afgewisseld met verharde wegen. In het duingebied zien we onder andere Schotse Hooglanders, paarden, Roofvogels en als we geluk hebben ook vossen. Koffie/thee break in de duinen.

Prijzen op aanvraag.