Mountainbike Adventure

..uitdagend en avontuurlijk

..uitdagend en avontuurlijk

Family Fun – Adventure Sport Edition – Dagtochten en Vakanties

Family fun edition

Een mooie verrassende mountainbike tocht door de duinen van Castricum, Heemskerk en Egmond. Incl heldere uitleg van de basis principes van het mountainbiken, deelname vanaf ca 10 jaar.

Er zijn enorm veel leuke “spannende” paadjes te vinden in de duinen. Zonder dat het extreem wordt, dus voor iedereen zeer toegankelijk. Ook zijn er interessante plekken met een historische achtergrond en uiteraard is er gelegenheid om foto’s te maken onderweg. Tijd voor een break om de energie aan te vullen is er altijd. Enkele bezienswaardigheden die we tijdens de mountainbike tocht tegen kunnen komen, Uitkijktoren grote olifant, bunker uit de tweede wereldoorlog waar tijdens de 2e wereldoorlog de nachtwacht lag opgeslagen samen met andere kunstwerken uit het rijksmuseum. Wie weet komen we paarden en schotse hooglanders tegen die vrij in de duinen rond lopen. Een enkele keer zien we ook vossen lopen. Mooie indrukwekkende roofvogels, kunnen we spotten bij het vogelwater. Het is in ieder geval onvergetelijk!

Duur tocht
ca 3,5 uur
Start 8.00 einde ca 12.00uur

Tarief
Vanaf €79,00 (incl fiets) €60,00 (excl fiets) Meedoen met het hele gezin? Wij maken hiervoor een mooie prijs, vraag naar de mogelijkheden!

Tarief is inclusief gebruik van onze topfietsen, helm, bidon, koffie en iets lekkers.

Wat neem jezelf mee
Soepele (sport)kleding, sportschoenen evt een rugtasje voor een versnapering.

Aanmelden?
Neem contact op!

..Mountainbike adventure, sport edition

Een uitdagende mountainbiketocht door de duinen van Egmond, Bergen en Schoorl. Als je mountainbike ervaring hebt mag je dit niet missen. Het Parcours van Schoorl staat bekend om zijn uitdagende trails. Technisch en fysiek wordt je op de proef gesteld. Maar niet voordat we een korte en heldere uitleg van de juiste techniek hebben gegeven.

Uiteraard is er gelegenheid om foto’s te maken onderweg. Tijd voor een break om de energie aan te vullen is er altijd. Het is in ieder geval onvergetelijk!

Tarief
Vanaf €79,- inclusief gebruik van onze topfietsen, helm, bidon, koffie en iets lekkers. €60,00 als je eigen fiets gebruikt.
Start tijden in overleg, dit kan dagelijks op de volgende tijden:

Duur
9.00 tot ca 12.00
15.00 tot ca 18.00
16.00 tot ca 19.00

Wat neem jezelf mee
Soepele (sport)kleding, sportschoenen evt een rugtasje voor een versnapering.

Aanmelden?
Neem contact op!

Mountainbike vakantie

Mountainbiken zoals Mountainbiken bedoeld is

Trentino (Italië), droomomgeving van iedere mountainbiker! Prachtige trails, uitdagende beklimmingen en spectaculaire afdalingen. Cultuur, natuur en gastronomie wat ervoor zorgt dat het onvergetelijk wordt. Heerlijk eten, pasta’s pizza’s typische streekgerechten en wijn uit de streek zijn de beloning na een dag inspanning. Maar ook tijdens de inspanning worden we beloond met prachtige panorama’s en weelderig natuurschoon waar Trentino om bekend staat. Forten uit de eerste wereldoorlog en kastelen uit een nog verder verleden vormen de toneel van onze geweldige mountainbike vakantie. Het is een meer dan alleen een mountainbike vakantie, het is een ware beleving, elk moment van de dag is een belevenis. Koffie in lokale bar in het dorp, een prosecco aan het meer, het zijn allemaal onvergetelijke momenten. Kortom een trip die je niet snel zult vergeten!

Prijzen en data voor deze trip komen zo snel mogelijk beschikbaar.