In de ruime 20 jaar dat ik actief ben in het buitensporten heb ik ondertussen heel veel ervaring met het organiseren van outdoor activiteiten in Noord Italië: Raften, Canyoning, Mountainbike, Road-bike en wandeltochten.  Ruim 20 jaar heb ik met mijn partner in Trentino gewoond en gewerkt, waardoor de Dolomieten daardoor als tweede thuis voelde. Ik heb daar zo ontzettend veel geleerd en ervaring opgedaan. Jaarlijks organiseer ik fietstochten in Trentino, mountainbike, race- en toerfiets.

Alles begint bij de basis en de basis is techniek.

Is Italië te ver voor je? Gedurende het hele jaar ben ik ook actief in Nederland met mijn fiets activiteiten en trainingen. Bekijk hier het traingsschema of vraag naar de mogelijkheden.

Ruim 20 jaar ben ik actief in het buitensporten en ondertussen heb ik heel veel ervaring met het organiseren van outdoor activiteiten in Noord Italië: Raften, Canyoning, Mountainbike, Road-bike en wandeltochten.  Met mijn partner heb ik ruim 20 jaar in Trentino gewoond en gewerkt, waardoor de Dolomieten daardoor als tweede thuis voelde. Ik heb daar zo ontzettend veel geleerd en ervaring opgedaan. Jaarlijks organiseer ik fietstochten in Trentino, Mountainbike, race- en toerfiets.

Alles begint bij de basis en de basis is techniek.

Is Italië te ver voor je? Gedurende het hele jaar ben ik ook actief in Nederland met mijn fiets activiteiten en trainingen. Bekijk hier het trainingsschema of vraag naar de mogelijkheden.

Coach & Trainer

Meer dan 20 jaar ervaring met het ontwikkelen van fietstochten voor Mountainbike, racefiets en toerfiets. Begeleiden fietstochten en vakanties voor verschillende nationale en internationale opdrachtgevers door heel Europa. Begeleiden meerdaagse wandeltochten in Europa.

Missie

Jou laten ervaren hoe het is om je fit, vitaal en sterk te voelen, maar je ook te leren wat training nu eigenlijk is. Want vaak trainen we op een manier wat goed bedoeld is, maar eigenlijk niet het effect heeft waar je op hoopt. Ik vind het geweldig als ik mensen vooruit help en als mensen zich beter voelen doordat ze zijn gaan trainen. Ik geloof echt dat we een betere maatschappij krijgen als mensen fit zijn. Iedereen op zijn eigen niveau en eigen manier. Daar geloof ik in.

Werkwijze

Niets gaat op de automatische piloot! Dit merk je in trainingen, creatief, verrassend, vaak net weer anders. Gevarieerd en uitdagend, grensverleggend en gepassioneerd, je wordt op allerlei manieren geprikkeld fysiek en mentaal. Maar altijd met een doel en een gedachte. Plezier en veiligheid zijn basis!

Hoe anderen de begeleiding
van Bert Houtenbos ervaren

Mooie recensies van enkele trouwe leden

“Heerlijk!”

Wat mij erg aansprak is dat de training echt voor het hele lichaam is. Na een aantal weken voelde ik me absoluut sterker en vitaler. Bert is een rustige en uitstekende instructeur en geeft een goede persoonlijke begeleiding. Dat alles in de buitenlucht!

Jeanine

“Fantastisch!”

Kettlebell kan ik iedereen aanraden! Zeker wanneer je last hebt van bepaalde blessures. Met kettlebell versterk je niet alleen je core, maar gebruik je al je spieren. Bert legt alles duidelijk uit en je ervaart echt snel resultaat.

Anita

“Motiverend!”

Door zijn speciale manier van werken heeft Bert het vertrouwen in mijn eigen lichaam teruggegeven. Iedere week is hij altijd de motiverende stok achter de deur. Door mijn lichamelijke beperking weet hij mij te wijzen op wat er juist wel mogelijk is en daardoor kan ik de grenzen van mijn beperkingen steeds verleggen.

Harold